Magaxin

Nu kan du få hjemmebesøg af din optiker

Artiklen er sponsoreret.

Hvad end du er ny brillebruger eller en garvet kontaktlinsehaj, så er det altid vigtigt at huske, at få vedligeholdt sit syn. Men, er hverdagen travl eller har du svært ved at komme ned til din lokale optiker, så kan du nu få foretaget din næste synsprøve hjemme i stuen.

Ude godt, hjemme bedst

Bor du i hovedstaden, kan du med en hjemmeoptiker i København få foretaget din næste synsprøve, brilleretning eller brilleindkøb, direkte i dit eget hjem, i trygge og rolige rammer. Med en hjemmeoptiker rykker optikeren nemlig ud til dig, hvad end du bor i lejlighed, parcelhus eller ældrebolig, så du kan passe godt på dit syn. For, hverdagen kan være travl og kalenderen fyldt, eller måske har du fysisk sværere ved at komme afsted til optikeren. Uanset, så skal det ikke være hverken afstanden eller tiden, der skal holde dig fra en tur til optiker.

Synsprøve i eget hjem

Selvom synsprøven foregår i dit eget hjem, så er der ikke sparet på kvaliteten af arbejdet eller udførelsen. Faktisk kan det netop være en fordel at få foretaget en synsprøve i eget hjem, i det miljø, hvor din brille eller kontaktlinse i sidste ende kommer til at have sin funktion. I hjemmet kan hjemmeoptikeren nemlig meget bedre tage højde for læseafstande, lysforhold, blikretninger og andre elementer, der alle er vigtige, når din rette styrke skal findes eller tilføjelsen af et læsefelt skal besluttes.

Vælg briller på forhånd

Det er altid en spændende oplevelse at prøve nye brillestel, nede ved optikeren. Og får du besøg af en hjemmeoptiker bliver du skam ikke sparet for den gode oplevelse. Du kan nemlig på forhånd udvælge de brillestel, du gerne vil prøve og få dem bragt hjem til boligen, hvor du i ro og mag kan træffe et fornuftigt valg. 

Kommentarer